MANGROVE JACK’S HOPHEAD ALE YEAST M66 10g
MANGROVE JACK'S HOPHEAD ALE YEAST M66 10g
アロマとエステルを強化する酵母酵素ブレンドで、
New England、Hazy、Fruit forwardのIPAに最適。
厳選された酵素が、レイトホップやフルーツ添加によるアロマとフレーバーを向上させる。
M66ホップヘッドエールイーストは、
New England IPA、
Juicy IPA、
Hazy IPA、
American IPA、
American Pale Aleなどに適しています。
QUICK FACTS
BEER STYLES (ビアスタイル)
Ale(Hophead Ale)
AROMA (アロマ)
Aroma from dry hop additions will be enhanced along with aroma from any fruit additions made during fermentation. The moderate, well-balanced ester profile from this yeast will complement the character from New World hops very well whilst also bringing out some malt character.
ATTENUATION (希薄化)
74- 82 %
FERMENTATION RANGE (発酵温度)
18 – 22°C (64 – 72°F)
FLOCCULATION (凝集性)
Medium
ALCOHOL TOLERANCE (アルコール耐性)
10%
Click here for a guide to the Mangrove Jack’s Yeast Strains.