MANGROVE JACK’S HOPHEAD ALE YEAST M66 10g

MANGROVE JACK'S HOPHEAD ALE YEAST M66 10g

(mangrove_m66)

アロマとエステルを強化する酵母酵素ブレンドで、
New England、Hazy、Fruit forwardのIPAに最適。
厳選された酵素が、レイトホップやフルーツ添加によるアロマとフレーバーを向上させる。

M66ホップヘッドエールイーストは、
New England IPA、
Juicy IPA、
Hazy IPA、
American IPA、
American Pale Aleなどに適しています。

QUICK FACTS

BEER STYLES (ビアスタイル)
Ale(Hophead Ale)

AROMA (アロマ)
Aroma from dry hop additions will be enhanced along with aroma from any fruit additions made during fermentation. The moderate, well-balanced ester profile from this yeast will complement the character from New World hops very well whilst also bringing out some malt character.

ATTENUATION (希薄化)
74- 82 %

FERMENTATION RANGE (発酵温度)
18 – 22°C (64 – 72°F)

FLOCCULATION (凝集性)
Medium

ALCOHOL TOLERANCE (アルコール耐性)
10%

Click here for a guide to the Mangrove Jack’s Yeast Strains.

MANGROVE JACK'S HOPHEAD ALE YEAST M66 10g
在庫状態 : 売り切れ
¥780(税込)
只今お取扱い出来ません