MANGROVE JACK’S BELGIAN ALE YEAST M41 10g
MANGROVE JACK'S BELGIAN ALE YEAST M41 10g
(mangrove_m41)
スパイシーでフェノリックなこの酵母は、
ベルギーの最高級の修道院醸造所の強烈さと複雑さを模倣している。
高い減衰率とアルコール耐性により、様々なベルギービールを醸造することができる。
ベルギー産ストロングゴールデンエールとベルギー産ストロングダークエールに適しています
QUICK FACTS
BEER STYLES (ビアスタイル)
Ale(Belgian Ale)
AROMA (アロマ)
This yeast develops ripe fruit, especially plum like esters during fermentation which are prominent in the finished beer. It will also show a lightly balanced phenolic character.
ATTENUATION (希薄化)
82- 92 %
FERMENTATION RANGE (発酵温度)
18 – 28°C (64 – 82°F)
FLOCCULATION (凝集性)
Medium
ALCOHOL TOLERANCE (アルコール耐性)
12%
Click here for a guide to the Mangrove Jack’s Yeast Strains.